Testimonials

WALDKLINIKEN EISENBERG, EISENBERG (D)

"Ik heb Ron Hendricks in 2014 leren kennen en waarderen. Zijn creatieve geest, evenals zijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, waren een waardevolle ondersteuning in onze missie om ziekenhuizen te heroverwegen. De ideeën van Ron Hendricks worden gekenmerkt door hoge uitvoerbaarheid en snelle, succesvolle implementatie. De focus ligt altijd op patiëntveiligheid en economische efficiëntie. De implementatie van een centraal capaciteitsmanagement op basis van zijn ontwerpen werd door hem ontwikkeld en gepromoot. Ron Hendricks heeft een benijdenswaardig motiverend talent. Werken met hem wordt gekenmerkt door succes en vreugde."

David-Ruben Thies, directeur Waldkliniken Eisenberg GmbH, Eisenberg (D)
 

KATHOLISCHES KLINIKUM MAINZ, MAINZ (D)

"Ron Hendricks heeft ons met zijn theorieën, analyses en argumenten (en met veel charme) ervan overtuigd dat de nieuwe ontwikkeling en optimalisering van ziekenhuis processen en -planning niet alleen goed is voor onze patiënten en onze medewerkers, maar ook voor een enorme toename van efficiëntie zorgt.
Voor deze nieuwe geoptimaliseerde processen en planning is geen terugkerende consulting nodig. De nodige theorieën en hulpmiddelen worden snel en makkelijk aangeleerd. Zelden heb ik ervaren dat veranderingsprocessen zoveel plezier kunnen geven!"

Toren Böhnel, capaciteitsmanager Katholisches Klinikum Mainz (D), 2018.
 
 
ISALA KLINIKEN, ZWOLLE (NL)
 
“Peter Bouwels heb ik jaren geleden leren kennen als een interimmanager met een creatieve geest en een betrokken houding bij de ziekenhuisorganisatie. 
Actief bij het ontwikkelen en verwezenlijken van nieuwe ideeën en plannen en resultaatgericht.
Naast deze eigenschappen heeft hij ook nog een groot gevoel voor humor en is betrokken bij de mensen die de veranderingen moeten ondergaan”.

Kees Olthof,anesthesioloog, Isala Zwolle, NL
 
 
GROß-SAND, HAMBURG (D)

“Ron Hendricks inspireerde ons met zijn passie. Zijn passie is gebaseerd op zijn unieke ervaring gekoppeld aan een hoog niveau van expertise in de gezondheidszorg. Hij heeft ons ziekenhuis belangrijke stof tot nadenken kunnen aanreiken. Dat heeft ons goed gedaan."

Dr. Alex Blaicher, Managing Director Groß-SandHospital Hamburg, (D) 2018 Univ.-Doz. Dr. Alex Blaicher, MBA
 

BLEZINGER HEALTHCARE (CH)

"Ron Hendricks is al vele jaren spreker over onderwerpen die verband houden met de efficiënte planning, organisatie en nieuwbouw van zorgfaciliteiten op onze conferenties.
Hij enthousiasmeert onze deelnemers als een bekwame en welsprekende spreker. De feedbacks zijn regelmatig: "super", "zeer competent", "levend", "zeer interessant" en "indrukwekkend". 
Hij presenteert altijd innovatieve oplossingen en helpt bij de implementatie ervan in grote en kleine instellingen. We horen van onze klanten dat zijn advies en toewijding hebben geleid tot enorme besparingen op het vlak van kwaliteit en medewerkerstevredenheid. "

Dr. Sylvia Blezinger, directrice BLEZINGER Gezondheidszorg, Weggis (CH)
 

MAXIMA MEDISCH CENTRUM, EINDHOVEN (NL)

"Alex de Block heeft voor het Máxima Medisch Centrum, over een langere periode van jaren, met zijn expertise bijgedragen aan het welslagen van verschillende en meerdere OK en CSA-projecten.
Zijn praktische deskundigheid en innovatieve werkwijze werden op de beide locaties van onze organisatie bijzonder op prijs gesteld".

L.C.M.F. PrinsenMBA-H, Programma-manager | Vastgoed & Huisvesting                           

Ing. A.H.C. Salters, Sectormanager Gebouw & Techniek | Vastgoed & huisvesting   

Máxima Medisch Centrum, Eindhoven/Veldhoven
 

FSP-ARCHITEKTEN, SPREITENBACH (CH)

"Ron Hendricks ondersteunt ons al vele jaren als een innovatieve ziekenhuisplanner bij de planning en ontwikkeling van gebouwen in de gezondheidszorg. Hij is een innovatief lid van het team in de concurrentiefase, evenals in de implementatiefase van een bouwopdracht, hij weet complexe omstandigheden op te lossen met eenvoudige middelen en woorden. De resultaten zijn overtuigend en duurzaam, zijn ervaringsachtergrond maakt het hem gemakkelijk om de zwakheden in een ontwerp te herkennen en hij vind het een uitdaging een oplossing te vinden, hij kent het verleden in de gezondheidszorg en kan mede daarom ook de toekomst van de gezondheidszorg en de daarvoor benodigde concepten aanreiken"

Christoph Kaech– fsp Architekten, Spreitenbach (CH)
Inhaber - Leiter HealthLab – Managemt Heatlh Care
Dipl. Architekt ETH / SIA

HIRSLANDEN KLINIKEN, AURAU (CH)

"Ron Hendricks gaf ons in 2018 een krachtige ondersteuning bij het plannen van de uitbreiding van de kliniek.
Op zijn competente en ongecompliceerde manier heeft hij onze plannen getoetst en verrijkt met innovatieve en soms onconventionele ideeën.
Met veel humor en pragmatisme slaagde Ron er altijd in om met kritische opmerkingen om te gaan en daarmee heeft hij ons in zeer korte tijd een grote stap voorwaarts laten maken met onze plannen".

Dr. Rafael Wyser 
Leiter Unternehmensentwicklung Hirslanden Klinik Aarau (CH)
 

GALWAY CLINICS, GALWAY (IR)

'Ron Hendricks heeft de Galway Clinic in Ierland bezocht en ons geweldige inzichten verschaft over de manier waarop we ons ziekenhuis kunnen optimaliseren.
Ron heeft een enorme hoeveelheid ervaring, en als gekwalificeerde praktijkman en komt zijn oplossingen en ideeën voort uit echte ervaringen.
We vonden Ron hardwerkend en eerlijk. Ron heeft verschillende weken op de werkvloer doorgebracht in ons ziekenhuis, waarbij hij het vertrouwen van het team won en hen op een respectvolle manier uitdaagde.
Ron zijn bijdragen hebben een significant positieve impact op het ziekenhuis en de patiënten die we behandelen."

Mark Sheehan Managing Director (Former Manager of the Galway Clinic, Ireland)
Resonance Medical Limited
 
ORTEC, ZOETERMEER (NL)

"ORTEC Healthcare heeft de laatste 10 jaar vaker en naar tevredenheid met Ron Hendricks op het gebied van Personeelsplanning samengewerkt. Dat begon al toen Ron nog bij ORBIS Medisch Centrum als manager van de operatiekamers, verpleegcentrum en laboratoria werkzaam was en is gecontinueerd toen hij voor zichzelf begonnen is. Zijn kennis en vernieuwende ideeën over het geïntegreerd plannen van Patiënten, Capaciteiten en Personeel, alsmede zijn vernieuwende kijk op flexibele inzet van Personeel en arbeidstijden biedt gezondheidszorgorganisaties de tools en handvaten om slimmer en efficiënter om te gaan met de inzet van hun resources om zo de winsten voor hun organisatie veilig te stellen".

Willem-Jan Verhoef, Directeur ORTEC Healthcare

I

I

I

I

Solino Alterswohnungen & Pflegeheim, Boswil, CH

QuickScan uitgevoerd bij: Alterswohnungen und Pflegeheim Solino, Boswil, CH

met een mooi compliment in de plaatselijke krant.