Competence Expert Interim Management

Interim Management

Onze Competence Expert Peter Bouwels MAH (Master of Art in Health) is gedreven en resultaat gericht en sinds 2001 werkzaam als interim en project manager.
Core Business is de gezondheidszorg, met als speciale aandachtsgebieden de Acute zorg, te weten: Ambulancediensten , Regionale Meldkamers, High Care afdelingen, Operatiekamers, Spoedeisende Hulp afdelingen en klinische afdelingen.

Competenties van Peter Bouwels:
Als persoonlijke eigenschappen zijn stressbestendig, goede communicatieve vaardigheden, probleemoplossend en projectmatig kunnen werken, gedrevenheid en resultaatgerichtheid te benoemen. Als people manager weet hij mensen te motiveren en grenzen te stellen.
Snel overzicht en inzicht hebben in processen, en creatief zijn in het optimaliseren van deze processen met als doel een optimale en kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvoering te realiseren.
Daarnaast is de rol van projectmanager in laag en hoog complexe zorgprojecten op het lijf gesneden van deze ervaren interimmanager.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op middels het contactformulier of maak een telefonische afspraak met ons.