Mindset Masterclass

Mindset Masterclass

Is uw organisatie toe aan innovatie en heeft u wensen of al concrete plannen op het gebied van:

of het verbeteren van:

of het reduceren van:

  • Ziekteverzuim
  • Personeelstekort
  • Flexibele Inzet
  • Overuren
  • Wacht- en toegangstijden voor uw patiënt
  • Aanbod spoed-patiënten

Kortom, heeft u nieuwbouwplannen en/of wilt u een attractieve en (financieel) gezonde organisatie zijn voor patiënt èn medewerker, dan kunnen wij op al deze gebieden kennis en inzicht bieden aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden, en welke kansen en mogelijkheden er zijn.

Wij bieden een 2-daags "Mindset Masterclass/omdenken"-programma aan voor een vertegenwoordiging van uw organisatie. De groep, maximaal 15 à 20 personen, bestaat bij voorkeur uit één lid van: directie, management, HR, operationeel leidinggevenden, medewerkers, en (soms ook) OR.
 
Programma:
De Mindset Masterclass vindt plaats het Zuyderland Medisch Centrum te Sittard-Geleen (NL); indien gewenst hebben wij tevens de mogelijkheid dit in Waldkliniken, Eisenberg (D), een universitaire orthopedische kliniek in de deelstaat Thuringen, uit te voeren.

De eerste dag krijgt u in detail uitleg over een vooruitstrevende en succesvolle wijze van bouwen en organiseren. Aan het einde van de dag wordt een mini-workshop georganiseerd rondom de verzamelde ideeën en wensen van de deelnemers.
Een overnachting kan desgewenst voor u worden geregeld in de mooie stad Maastricht (indien in Duitsland in een hotel in de mooie landelijke omgeving van Eisenberg).
De tweede dag wordt eerst een korte terugblik gepresenteerd met aansluitend vier workshops die leiden tot concretisering en priorisering van alle wensen en ideeën die volgens uw deelnemers binnen uw organisatie te realiseren zijn. In deze workshops worden voor u ook Quick-winns met prioriteiten gedefinieerd.

Doel:

  • Het aandragen van andere, nieuwe en creatieve zienswijzen en filosofieën, en het entameren van gemeenschappelijkheid; daarnaast:  
  • het concretiseren van het potentiaal aan mogelijkheden voor uw organisatie die voor de uitvoering van uw strategie-, beleids- en nieuwbouwplannen van vitaal belang zijn.

Opmerking: De Mindset Masterclass-dagen kunnen, indien gewenst, ook in uw organisatie plaatsvinden.
Onze zéér ervaren consultant zal dan middels presentaties van bewezen concepten, u en uw medewerkers uitdagen om "out-of-the-box"  te denken met ideeën die haalbaar zijn.