Ondersteuning Administratie en Accountancy

Frenzel?Weijers in Maastricht

Persoonlijk, doeltreffend en altijd heldere prijsafspraken

Een kwalitatieve administratie met actuele cijfers is het minste wat u van ons mag verwachten. Onze relatie gaat verder dan dat. Door onze laagdrempelige en persoonlijke benadering hebben we door de jaren heen tevreden Limburgse ondernemers aan ons weten te binden.

Echt betrokken

Om u goed te kunnen adviseren verdiepen wij ons in uw branche. Wij kennen onze klanten en de gezichten achter de bedrijven. Dat vinden wij belangrijk. Met onze proactieve houding en kennis op het gebied van accountancy, administratie en fiscaliteit helpen wij u om de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf.

Korte lijnen

Door onze korte communicatielijnen kunnen wij u snel helpen. Bent u bezig met uw administratie of heeft u een nieuw idee? Wij zijn bereikbaar, een telefoontje is genoeg dan kunt u snel en met zekerheid verder.

Vaste en scherpe prijsafspraken

Wij werken niet op basis van uurtje-factuurtje. Heeft u een vraag en kunnen wij deze beantwoorden in een kort telefoongesprek of een e-mail? Dan ontvangt u daarvoor geen rekening. Vanwege onze beperkte overheadkosten kunnen wij onze dienstverlening betaalbaar houden.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op:

☏            : +31 – 43– 7600 190
✆            : +31 - 6 - 51 41 67 10

email     :    info@fwaccountants.nl

website: https://fwaccountants.nl/over-ons/