Over ons

Dutch Healthcare Society B.V. is in 2016 opgericht door Ron Hendricks Mha en Jacqueline de Geest. Na tientallen jaren werkzaam te zijn geweest in meerdere ziekenhuizen op zowel tactisch als strategisch niveau, en altijd gefocust te zijn geweest op optimalisatie in de breedste zin des woords, is in 2012 de overstap gemaakt naar de consultancy onder de naam D4DACH. Inmiddels is een zéér uitgebreid en internationaal netwerk opgebouwd, bestaande uit ziekenhuizen, (zorg)instellingen, toeleveranciers en vele experts op diverse vakgebieden.

Dutch Healthcare Society brengt al deze partijen bij elkaar! Onze leden zijn de experts: Society Experts en Competence Experts. Alle experts hebben jarenlange praktijkervaring en een bewezen staat van dienst. Zij bieden als zelfstandig consultant hun diensten aan en onderschrijven de kernwaarden waar Dutch Healthcare Society voor staat: pragmatisme, uniciteit en een no-nonsense-mentaliteit.  

Wij willen als Dutch Healthcare Society onze kennis en ervaringen met u delen en U ondersteunen en begeleiden om toekomstgericht te kunnen veranderen, attractief te zijn voor uw patiënten/cliënten en medewerkers, en samen met U te bewijzen dat het kan!